Goed bewegen helpt!

uitleg discus aan patiënt Met oefentherapie Cesar/Mensendieck leert u zelf uw klachten te verminderen en te voorkomen. Wij analyseren uw bewegingsgedrag en verbeteren deze door oefentherapie. Er wordt aandacht besteed aan de uitvoering van uw dagelijkse activiteiten, zoals zitten, staan, bukken, tillen, hardlopen enz., kortom aan hoe je staat, zit, werkt  en beweegt, naast training van spieren en mobiliseren van gewrichten. Deze therapie geeft u inzicht in de oorzaak van de klachten en de reacties van uw lichaam op pijn, overbelasting en spanningen. U wordt als het ware uw eigen therapeut door inzicht en training. Oefentherapie Cesar/mensendieck voorkomt, verlicht, verhelpt ook lichamelijke klachten door bijvoorbeeld blessures, stress, ziekte of spanning

 

Blijf niet zitten met de pijn!

  • Erkend Mensendieck/Cesar oefentherapeut met contracten met alle zorgverzekeraars
  • 34 jaar ervaring
  • Deze praktijk is vermeld in het kwaliteitsregister
  • Geen eigen risico op behandelingskosten
  • Met en zonder verwijzing
  • Duurzaam resultaat!

“de oefentherapeut maakt een zorgvuldige analyse van de klacht, blijft goed luisteren, kijken en zoeken naar de oorzaken en geeft goed inzicht in hoe ik zelf kan werken een het verminderen van de pijnklachten” – meer referenties (zie ervaringen van patiënten)

Nu aanmelden

of bel 06 8284 7577
of mail watbeweegtu@gmail.com

instructieU kunt bij ons terecht voor o.a:

praktijkpand

Samenwerking

Drs. Beatrice de Wolff is in 1982 afgestudeerd als bewegingswetenschapper en sinds 1988 ook als oefentherapeute Cesar en sinds 1992 als kinesioloog.  Behalve met collega’s oefentherapeuten werk ik samen met fysiotherapie (Dhr. P. Bouma) en osteopathie (Dhr. E. van Wattum) en is er veelvuldig intercollegiaal overleg met andere oefentherapeuten.

Nieuw!!

Algehele training in spierkracht, coördinatie en uithoudingsvermogen voor mensen met rug-, heup- en/of knieklachten of een andere beperking. Er wordt geoefend in kleine groepen van 3-4 personen zodat er veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding,

Naar de oefentherapeut mag ook zonder verwijzing!

U kunt met of zonder verwijzing van de arts of specialist een eerste afspraak maken bij de oefentherapeut. Indien u geen verwijsbrief van de arts heeft, wordt er bij het eerste consult bij de oefentherapeut een screening gedaan om te onderzoeken of oefentherapie voor u geschikt is. Indien nodig vindt er overleg plaats met de huisarts of specialist.

De behandelingen worden vergoed uit de aanvullende verzekering en in sommige gevallen vanuit de basisverzekering. Er wordt geen eigen risico ingehouden op de behandelingskosten.