Videoconsult

Het is mogelijk om contact te hebben met uw oefentherapeut d.m.v. een videoconsult. Via de laptop of pc kunt u elkaar te zien en spreken. Op deze manier kunt u vragen stellen of advies inwinnen van uw therapeut.  Daarnaast kan uw therapeut u bijvoorbeeld ook oefeningen demonstreren en andersom kan de therapeut beoordelen hoe uw de oefeningen uitvoert en waar nodig puntjes op de i zetten. 

 

Hoe gaat dat in zijn werk?

Voor een videoconsult maakt u met uw therapeut een afspraak op een door u samen gekozen datum en tijdstip.  Uw oefentherapeut stuurt u per e-mail vervolgens een link met een toegangscode.  Als u hiermee inlogt kan uw consult starten. Het is handig om vooraf de handleiding door te nemen en een paar minuten voor het consult inlogt en in de virtuele wachtkamer gaat zitten, zodat we direct samen aan de slag kunnen op het afgesproken tijdstip.

Declaratie videoconsult

Een videoconsult wordt in rekening gebracht als een oefentherapiebehandeling.  Als u met uw oefentherapeut een afspraak maakt voor videobellen, gaat u daarmee ook akkoord.